Nazad na početnu

Bruschette s rajčicom i feta sirom

Isprobajte ukusnu i zdravu verziju hrskavog kruha na talijanski način s rajčicama i feta sirom.

00:20
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 1 kruh (baguette)
  • 8 cherry rajčica
  • 3 žlice izmrvljenog feta sira
  • 1 dcl maslinovog ulja
  • 5 češnjeva češnjaka
  • Šaka svježeg bosiljka

Priprema

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200°C.
  2. Sitno nasjeckajte rajčice.
  3. Protisnite češnjeve češnjaka.
  4. Sitno nasjeckajte bosiljak.
  5. Narežite kruh na kriške.
  6. Premažite svaku krišku s malo maslinovog ulja.
  7. Pecite u pećnici 10 minuta.
  8. Pomiješajte rajčice, maslinovo ulje, češnjak i feta sir.
  9. Nadjenite svaku bruchettu.
  10. Pospite svježim bosiljkom i poslužite.