Bruschette s rajčicom i feta sirom

Isprobajte ukusnu i zdravu verziju hrskavog kruha na talijanski način s rajčicama i feta sirom.

Bruschette s rajčicom i feta sirom Izvor slike: Depositphotos

00:20

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200°C.
  2. Sitno nasjeckajte rajčice.
  3. Protisnite češnjeve češnjaka.
  4. Sitno nasjeckajte bosiljak.
  5. Narežite kruh na kriške.
  6. Premažite svaku krišku s malo maslinovog ulja.
  7. Pecite u pećnici 10 minuta.
  8. Pomiješajte rajčice, maslinovo ulje, češnjak i feta sir.
  9. Nadjenite svaku bruchettu.
  10. Pospite svježim bosiljkom i poslužite.

Ostali recepti

Složenac od fazana i riže
Slanutak s prokulicama, češnjakom i limunom
Madeira kolač
Sočan ramstek s umakom od senfa
Losos u sezamu
Džem od smokava
Kolač s borovnicama
Hrskavi pečeni tofu
© 2025 Zdravi recepti