Brodet

Naučite kako pripremiti ovo tradicionalno dalmatinsko jelo.

Brodet

01:00

Sastojci:

Priprema

Luk isjeckamo na deblje kriške. Stavljamo ga u dosta zagrijano maslinovo ulje. Kada malo svene dodamo pelate, nasjeckani češnjak, celer, peršin, sol, papar. Kada prokuha posložimo isječenu miješanu ribu. Zalijemo vinom da riba pliva i ulijemo 1 dl octa da se riba ne bi raspala. Sve skupa kuhamo 30 minuta laganoj vatri.
Kada je jelo gotovo poslužuje se toplo, a može i hladno s prilogom od palente ili makarona.

Ostali recepti

Zobene pahuljice s bademima i borovnicama
Smoothie od višanja, banane i chia sjemenki za savršenu probavu
Smoothie za doručak
Pečeni krumpir s ružmarinom i češnjakom
Smoothie od jagoda i bučinih sjemenki
Bezglutenski kruh s rajčicama
Čokoladni kolač s malinama
Smoothie od banane i zobi
© 2025 Zdravi recepti