Breskve s roštilja s medom i cimetom

Tople i sočne breskve.

Breskve s roštilja s medom i cimetom

00:15

Sastojci:

Priprema

Zagrijte roštilj i stavite breskve tako da udubljenja gledaju prema dolje. Pecite ih oko 5 minuta.

U međuvremenu rastopite maslac, dodajte med i cimet. Kuhajte oko 1 do 2 minute i održavajte toplim dok breskve ne budu gotove.

Poslažite breskve na tanjure, prelijte ih umakom od meda i cimeta. Možete ih poslužiti uz žlicu šlaga.

Ostali recepti

Smoothie od kruške, đumbira i peršina
Varivo od cvjetače i puretine
Ledeni čaj od mente i jagoda
Osvježavajuća limunada s đumbirom
Smoothie za mršavljenje i ravan trbuh
Zdravi burgeri
Goveđi tacosi
Namaz od ananasa i banana
© 2025 Zdravi recepti