Breskve s roštilja s medom i cimetom

Tople i sočne breskve.

Breskve s roštilja s medom i cimetom

00:15

Sastojci:

Priprema

Zagrijte roštilj i stavite breskve tako da udubljenja gledaju prema dolje. Pecite ih oko 5 minuta.

U međuvremenu rastopite maslac, dodajte med i cimet. Kuhajte oko 1 do 2 minute i održavajte toplim dok breskve ne budu gotove.

Poslažite breskve na tanjure, prelijte ih umakom od meda i cimeta. Možete ih poslužiti uz žlicu šlaga.

Ostali recepti

Čokoladne kocke
Pileći ražnjići s gljivama i ananasom
Varivo od prokulica i piletine
Napitak od đumbira
Pureći file na posteljici od zelenih mahuna i cikle
Voćni smoothie za čišćenje organizma
Antioksidativni smoothie
Džem od jagoda
© 2025 Zdravi recepti