Bogato začinjeni svinjski kotleti

Svinjski kotleti kuhani u ukusnom temeljcu.

Bogato začinjeni svinjski kotleti

00:30

Sastojci:

Priprema

U zdjeli pomiješajte peršin, mažuran, timijan, češnjak, sol i papar. Dobro utrljajte svinjske kotlete začinima i prelijte ih 1 žlicom maslinovog ulja.

U velikoj tavi zagrijte preostalu 1 žlicu maslinovog ulja. Pržite kotlete 3 do 4 minute sa svake strane. Uklonite ih s vatre i držite na foliji.

U tavu dodajte pileći temeljac i dobro promiješajte. Pustite da proključa i vratite kotlete. Smanjite vatru i kuhajte dok meso ne postane mekano, 5 do 10 minuta.

Ostali recepti

Kuglof
Topli sendvič sa šunkom, sirom i šampinjonima
Pužići od lisnatog tijesta s cheddar sirom
Salata od brokule i feta sira
Sočan ramstek s umakom od senfa
Sacher torta
Debele palačinke
Pečena brokula s limunom, češnjakom i kikirikijem
© 2025 Zdravi recepti