Bezglutenski kruh s rajčicama

Bez glutena, ukusno i zdravo!

Bezglutenski kruh s rajčicama

01:20

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite kalup za pečenje.

Pomiješajte brašno, sol i prašak za pecivo. U zasebnu zdjelu umiješajte mlaćenicu, jaja, pasiranu rajčicu i ulje. Dodajte mokre sastojke u suhe, a zatim dodajte sušene rajčice i pola parmezana.

Stavite tijesto u kalup za pečenje i pospite parmezanom. Pecite oko 55 minuta.

Energetska vrijednost:

75

Ostali recepti

Pašteta od lososa s kiselim ribizlima
Smoothie od zelenog lisnatog povrća
Bogato začinjeni svinjski kotleti
Koktel sa morskim plodovima (Sonoma dijeta)
Juha od tikvice i karfiola
Vruća čokolada s narančom
Smoothie od bobičastog voća i avokada
Dinstane tikvice
© 2025 Zdravi recepti