Autentični talijanski tiramisu

Od sada nadalje ćete ga uvijek ovako pripremati.

Autentični talijanski tiramisu

00:30

Sastojci:

Priprema

U veliku zdjelu umutite žumanjke i 1/4 šalice šećera. Mutite dok se smjesa ne udvostruči, 3 do 4 minute. Dok mutite postupno dodajte mascarpone.

U drugu zdjelu istucite bjelanjke i preostali šećer. Dodajte bjelanjke u žutanjke i na kraju dodajte vino.

Pripremite lim za pečenje. Umočite piškote u kavu i poslažite jedan red na dno lima. Dodajte smjesu i prekrijte drugim slojem piškota i kreme. Pustite da stoji u hladnjaku najmanje 8 sati prije posluživanja. Neposredno prije posluživanja pospite kakaom i čokoladom.

Ostali recepti

Rozo pečena Dida Boža pačja prsa s kremom od višanja na hrskavom krekeru
Smoothie od jabuka i celera za ubrzanje metabolizma
Pečene prokulice s kruškama i pistacijem
Muffini od suhih šljiva i oraha
Salata od pečene repe, šljiva i pekan oraha
Tortilje punjene bučom
Smoothie od zobenih pahuljica i borovnica
Sorbet od kokosa
© 2025 Zdravi recepti