Argentinska piletina s kukuruzom

Argentinska piletina s kukuruzom za dijebetičare

Argentinska piletina s kukuruzom

00:40

Sastojci:

Priprema:

Skinite kožicu sa pileta. Posolite i popaprite po ukusu. U velikom teflonskoj tavi zagrijte ulje i pržite piletinu, okrećući je, oko 15 do 20 minuta. Kad je piletina gotova, izvadite je iz tave i držite na toplom mjestu. U tom ulju izdinstajte bijeli luk, dodajte paradajz, lovor i mažuran i dinstajte oko 10 minuta. Dodajte
obaren kukuruz i piletinu i dobro umješajte sa sosom.

Ostali recepti

Tortilje punjene piletinom i šampinjonima
Sendvič od lososa i avokada
Špageti s povrćem
Domaći keksi sa sirom
Frittata sa šunkom, gljivama i špinatom
Teksaška salsa
Zdravi čokoladni smoothie
Krem juha od gljiva
© 2025 Zdravi recepti