Argentinska piletina s kukuruzom

Argentinska piletina s kukuruzom za dijebetičare

Argentinska piletina s kukuruzom

00:40

Sastojci:

Priprema:

Skinite kožicu sa pileta. Posolite i popaprite po ukusu. U velikom teflonskoj tavi zagrijte ulje i pržite piletinu, okrećući je, oko 15 do 20 minuta. Kad je piletina gotova, izvadite je iz tave i držite na toplom mjestu. U tom ulju izdinstajte bijeli luk, dodajte paradajz, lovor i mažuran i dinstajte oko 10 minuta. Dodajte
obaren kukuruz i piletinu i dobro umješajte sa sosom.

Ostali recepti

Božićne palačinke s đumbirom i cimetom
Smoothie od mrkve, ananasa i jabuka
Sorbet od jagode za osvježenje!
Pileći ražnjići s ananasom i povrćem
Kajgana s tikvicama i slaninom
Kolač od sira
Jednostavan quiche
Ledeni frape od kave po receptu Marthe Stewart
© 2025 Zdravi recepti